Tycho Ole Chloë Polman en Noah Sandman
Tycho Ole Chloë Polman en Noah Sandman

Talenten presenteren zich in Podium OpMaat

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Het Podium OpMaat-concert op zondag 15 november is helemaal gevuld met jeugdig toptalent. Aangezien er vanwege het covid-19-protocol slechts dertig personen zijn toegestaan bij dit concert, is er nu al de mogelijkheid om een plek te reserveren.

Muziek loopt als een rode draad door het leven van conservatoriumstudenten Daphne van Zundert en Rosalie Ardts. Allebei groeiden ze op in een muzikaal gezin. Ook waren ze al eerder succesvol te gast in Podium OpMaat. Daphne doet inmiddels voor het 2e jaar zang aan het conservatorium in Tilburg en Rosalie is 3e jaars in Antwerpen. Nu zullen ze ons opnieuw verrassen met hun stemmen.
Ze zullen o.a. werken van Schumann, Schubert en Mendelssohn zingen. Marja Appunn, de moeder van Daphne, zal ze begeleiden op piano.
Een andere muzikale familie is de familie Polman. De broers Tycho en Ole en hun zus Chloë zullen aangevuld met Noah Sandman laten horen dat ze niet voor niets in de talentenklas van Phoenix Cultuur zitten. Waar Chloë de strijkstok met gevoel over de snaren van haar cello laat gaan, spelen Ole en Noah met verve saxofoon. Tycho is de trompettist. Vaste kijkers van Podium Witteman zullen hem herkennen, omdat hij al een paar keer in die uitzending heeft mogen spelen.
Alle talentvolle artiesten zijn te zien op zondag 15 november in Mariëndael. De aanvang is 11.30 uur. Vanwege de protocollen die gelden gedurende de covid-19-periode is reserveren verplicht. Dit gaat eenvoudig via de site rooiskultuurkontakt.nl. De kaartjes kosten € 7,50 en tot 18 jaar € 3,-. De kaartjes kunnen aan de kassa alleen met pinbetaling worden voldaan.