Logo mooirooi.nl
Foto: Jan H.F. van der Heyden  | Fotonummer: 488657
Foto: Jan H.F. van der Heyden (Foto: Jan H.F. van der Heyden)
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Peter en Anneke Maas: carnavaleske 'keien' in 'Keienland'

  Cultuur

Dertien jaar was hij burgemeester van Sint-Oedenrode. Dertien jaar lang was hij als burgervader betrokken bij het carnaval in 'zijn' Papgat. Sinds twee maanden is hij geen burgemeester meer van 'Papgat', maar nog wel van het Bladelse Muggeziftersrijk. Maar waar was hij en zijn echtgenote Anneke carnavalszondag?

Niet in 'Papgat', niet in het 'Muggeziftersrijk', maar in 'Keienland', buiten carnaval bekend als Liessel, een kerkdorp van Deurne. Okay, hij was daar ooit voorzitter van de Dorpsraad én . . . . . nog belangrijker misschien, zijn Anneke komt er vandaan. Anneke is een echte Liesselse, een echte Winters van de Liesselse drankenfamilie. En dit jaar was de jonge neef van Anneke en Peter, Bram Winters (30), Prins Bram d'n Uurste van 'Keienland'. En had de familie Winters besloten om de jonge Prins goed te begeleiden. En dat deed de familie op een originele carnavaleske manier tijdens de intocht van Bram d'n Uurste. Voorafgegaan aan de Prinsenwagen zorgde de familie Winters mét de Rooise Anneke en Peter Maas in de gelederen voor een spetterende introductie van de carnavalsprins.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>