Afbeelding

Jong talent krijgt masterclass van Alain Clark

Cultuur

Meierijstad - Op maandag 6 februari organiseert Pop&Co bandcoaching, onderdeel van Phoenix Cultuur, een masterclass met zanger Alain Clark. De masterclass is onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma voor jonge bands en wordt om 20.00 uur gegeven in Café d'n Brouwer in Mariaheide.

Dit is voor de bandleden dé kans om te leren van deze bekende popmuzikant en producer! Alain Clark is onder andere bekend van grote hits als "Blow me away"  en natuurlijk "Father and Friend, het duet met zijn vader Dane Clark. Als producer werkte hij samen met bijvoorbeeld  Ali B en Bosaris.

Op 6 februari zal Alain Clark eigen werk spelen en vertellen over zijn ervaringen in de nationale en internationale  popwereld. Natuurlijk zullen ook de cursisten van Pop&Co van zich laten horen! Daarna volgt er feedback van Alain. Verder is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Al met al een avond die fans van Alain en popliefhebbers niet willen missen.

De avond is een initiatief van Pop&Co en maakt deel uit van de jaarcursus bandcoaching. Andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom! De masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door Café d'n Brouwer in Mariaheide.

Voor diegenen die erbij willen zijn: reserveer een kaartje via popenco@phoenixcultuur.nl. Let op: er is geen kaartverkoop aan de deur!  Meer info over bandcoaching bij Phoenix Cultuur kijk op: www.popencobandcoaching.nl of www.phoenixcultuur.nl.