Afbeelding

Tickets Prinsenzittingen online verkrijgbaar

Cultuur

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen voor de Prinsenzittingen 2017 zijn in volle gang! Artiesten hebben hun acts in de steigers staan en gaan de komende weken oefenen om er weer 4 spetterende avonden van te maken. Het programma zit vol met diverse optredens van cabaret, klets, dans en muziek maar start feitelijk al bij de ingang waar u ontvangen wordt door markante figuren.

De dames van Infinity zullen ook een optreden verzorgen, deze week zetten we hen in de spotlight. Als we hen vragen om input te leveren voor dit stuk dan volgt al snel hun reactie: 'Wij, van Infinity, krijgen regelmatig de vraag: Wat maakt deelname aan de zittingen nou zo leuk? Tja, dat is en blijft een moeilijke vraag om duidelijk te beantwoorden, het enige wat daar, volgens ons, bij past is: 'Bij zijn is meemaken!'. Die sfeer is bijna niet uit te leggen, maar het is in ieder geval heel erg leuk om te zien dat iedereen zich voor 100% inzet om vier mooie avonden te maken. Reden voor ons om ieder jaar weer mee te doen met de zittingen heeft, naast het optreden, dus vooral ook te maken met de sfeer bij en rondom de zittingen. Mee willen doen alleen is natuurlijk niet genoeg, er moet ook een act gemaakt worden. Infinity probeert de acts/optredens altijd zo uniek/verrassend mogelijk te maken, door bijvoorbeeld inzet van blacklight, wisselingen in kleding tijdens de dans, gebruik van vuurwerk of ondersteunende video en muziekkeuze.

Infinity start meestal rond augustus/september met de voorbereidingen: brainstormen, muziek zoeken, kleding zoeken/maken, choreografie maken en natuurlijk oefenen. Infinity heeft alles in eigen hand. Gelukkig zijn de meeste voorbereidingen inmiddels getroffen of zijn de voorbereidingen in volle gang: Muziek is gekozen, kleding is compleet, choreografie is af. Trainen is dan nog wat de komende weken voornamelijk op het programma staat. ' Wilt u ook getuige zijn van één van de avonden Prinsenzittingen? De tickets zijn online te kopen via www.papgat.com/prinsenzittingen.