Peter Verkuijlen en Frans Sijbers zorgden dat de avond vorig jaar ordelijk verliep.
Peter Verkuijlen en Frans Sijbers zorgden dat de avond vorig jaar ordelijk verliep.

De achttiende grootse Titelveiling

Cultuur

Sint-Oedenrode - Zaterdag 10 december wordt de 18e Titelveiling van Papgat gehouden. Dit spektakel zal vanaf 20.00 uur in Proeverij van Ouds plaats vinden.

In De Beleving wordt voor aanvang van de Titelveiling een diner geserveerd aan de titelhouders van afgelopen jaar, Prins Frits Pap d'n Urste, Adjudant Bart en verder iedereen die zich daarvoor aangemeld heeft.
Onder de muzikale klanken van De Blaosplekkers zal het gezelschap naar Proeverij van Ouds gaan waar onze veilingmeester de titels onder de hamer zal gaan brengen. Ben je benieuwd wie er zich dit jaar weer van Adel mogen noemen of wil je zelf een gooi doen naar één van de begeerde titels van Papgat? Dan nodigen we je uit om zeker een kijkje te komen nemen.
Misschien prijkt er bij jou dan wel een mooie vlag van een adellijke titel aan je  gevel. Deze vlag mag blijven hangen tot na Carnaval. De Titelveiling staat garant voor een avond vol gezelligheid en spanning. Uiteraard zal het gewaardeerd worden wanneer leden van clubs in hun clubtenue komen. De organisatie hoopt jullie te mogen verwelkomen op deze 18e Titelveiling.