Afbeelding

Foto-expositie Fotoclubrooi

Cultuur

Sint-Oedenrode - In het komende weekend, 19 en 20 november 2016, wordt het officiële gedeelte gehouden van de foto-expositie van FotoclubRooi. De expositie bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping van Zorgcentrum Odendael. De tentoonstelling is één van de vijf die in vijf opeenvolgende weekenden worden gehouden in Veghel, Schijndel en Rooi in het kader van Fotofestijn Meierijstad.

In het weekend van 19 en 20 november zijn op beide dagen van 11:00u tot 17:00 nu leden van FotoclubRooi aanwezig. Zij geven u graag toelichting bij de foto's en, als u zelf geïnspireerd raakt en eens met de fotoclub wilt kennismaken, over de overige activiteiten van de club.

In verband met de toenemende vergrijzing wil de club graag geïnteresseerde jongeren aansporen lid te worden, hoewel ouderen eveneens zeer welkom zijn. De leden vergaderen op de laatste dinsdag van elke maand, behalve in juli en augustus in café Dommelzicht vanaf 20:00u. Op die avonden kan iedereen vrijblijvend een kijkje komen nemen. Kijk ook eens op onze website www.fotoclubrooi.nl, maar vergeet vooral niet dit weekend even langs te komen in Odendael.