Afbeelding

Het laatste kwartier voor opkomst….

Cultuur

Sint-Oedenrode – Het is en blijft het grootste en best bewaarde geheim van Sint-Oedenrode. Niemand weet tot op heden wie aanstaande zaterdag wordt gepresenteerd als de nieuwe Prins van Papgat. Zelfs DeMooiRooiKrant is niet op de hoogte. De krant weet dus ook niet alles! Toch is MooiRooi de eerste die het te horen en te zien krijgt.

Pal voor opkomst mag Jeroen van de Sande van MooiRooi achter de schermen plaatsnemen om de nieuwe Prins en Adjudant de hand te schudden. Via social media zal zijn live verslag te volgen zijn. Het moet voor het 'neije' koppel zenuwslopend zijn, zo pal voor de presentatie. Maandenlang hebben ze het geheim moeten houden en daar komt dan eindelijk een eind aan. Wat zullen de mensen verrast zijn! MooiRooi probeert het op een bijzondere en sfeervolle manier vast te leggen. Het resultaat valt op woensdag in DeMooiRooiKrant te lezen.
Vorig jaar tijdens Carnaval kocht Jeroen van MooiRooi bij de Rariteitenveiling van d'n Egelantier het kavel om het laatste kwartier voor opkomst met het nieuwe koppel mee te maken. Er werd flink op geboden, maar MooiRooi had voor het goede doel graag iets extra's over om van dit bijzondere feit verslag te doen.