Afbeelding

Grenzeloos Muziek in Damiaancentrum

Cultuur

Sint-Oedenrode - Muziek verbroedert, zingen is gezellig. Het Damiaancentrum wil mensen rond allerlei muziek en liederen uit allerlei culturen elkaar laten ontmoeten. Veel samen zingen en luisteren naar elkaars liederen en muziek, dat is leerzaam en leuk. Op maandag 14 november beginnen we, van 19.30 tot 21.30 uur in het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46 in Sint-Oedenrode. De toegang is gratis.

Voor mensen die gezelligheid zoeken en voor mensen die (nog) beter Nederlands willen leren, maar ook voor hen, die het gewoon leuk vinden om samen te zingen is Grenzeloos Muziek bedacht. De bedoeling is veel samenzang, zonder een liederentafel te worden. Elkaars liedjes samen (te leren) zingen, zonder een koor te zijn: aan zangkwaliteiten worden geen eisen gesteld. Luisteren naar elkaars muziek, zonder concert-idee te krijgen. Misschien valt er wel wat te vertellen over traditionele muziek(instrumenten) en speelt iemand wellicht op zo'n instrument.

Heb je zin om samen te zingen, rond muziek elkaar te ontmoeten? Ken je mensen met een andere culturele achtergrond, die het ook leuk vinden om iets over hun (kinder)liedjes en muziek te vertellen? Neem ze mee en kom op 14 november om 19.30 uur naar het Damiaancentrum, dan gaan we elkaar ontmoeten rond muziek. Iedereen is welkom! Vervoersproblemen proberen we op te lossen. Graag even aanmelden bij hanslakwijk@ziggo.nl of via 0143-291200.