Afbeelding

Popkoor Novelty met Versiertour

Cultuur

Sint-Oedenrode - Deze week is het dan zover. Popkoor Novelty heeft er lang naartoe gewerkt en naar uit gekeken… de voorstelling 'De Versiertour 2016' is te zien op 4-5 en 6 november in De Brink in Eerde.

De try-out vond plaats op 28 oktober in Kulturhus De Leyenstein in Kerkdriel en zorgde voor een enthousiast publiek. Een feestelijke voorstelling met veel herkenning. Rustige nummers afgewisseld met actieve swingende muziek en het vleugje theater namen het publiek mee op een herkenbare reis.

De dag er na heeft het koor een laatste zogenoemde werkdag gehad. Onder leiding van dirigent Peter van Beijnum en regisseurs Marloes Luiten en Eva van Rooijen zijn de laatste puntjes op de i gezet. De nummers zijn gezet, de stemmen gesmeerd, het koor is er klaar voor evenals het combo en het grimeteam. Laat de show beginnen zouden wij zeggen.

Tijdens de gewone dinsdag-repetitieavond heeft het koor de generale repetitie en op donderdag 3 november vindt er een speciale voorstelling plaats voor collegakoren. Deze korenavond zal er ook een gezellige mini markt zijn. Meer informatie is te vinden op www.popkoornovelty.nl 'De Versiertour 2016' vindt plaats in Theater De Brink in Eerde op 4, 5 en 6 november. Kaarten zijn te koop voor €12,50 per persoon. Voor kinderen is dit inclusief een bekertje ranja en iets lekkers in de pauze.
Reserveren via de website is niet meer mogelijk. Kaarten zijn direct verkrijgbaar aan de kassa van het theater. Wilt u verzekerd zijn van een plek dan kunt u telefonisch reserveren via 0413-367528.