Mario Lamers tijdens een concert.
Mario Lamers tijdens een concert.

Mario Lamers nieuwe dirigent Theaterkoor Sincère

Cultuur

Sint-Oedenrode - Heel blij zijn de leden van Theaterkoor Sincère uit Son met de komst van Mario Lamers uit St. Oedenrode als nieuwe dirigent. Er was meteen een klik bij de proefdirectie dus was de knoop snel doorgehakt. Mario heeft veel ervaring met het genre koor dat Sincère wil zijn: anders dan andere koren, eigentijds en kwalitatief goed bezig. Direct na de herfstvakantie gaan ze samen aan de slag.

Om geïnteresseerden de kans te geven een indruk te krijgen wat zingen bij Sincère kan inhouden organiseert het koor op donderdag 10 november 2016 van 20.15 tot 22.30 uur een open-repetitie. Iedereen vanaf 16 jaar die van zingen houdt en overweegt dit bij Sincère te gaan doen is welkom in de Regenboogschool aan de Van Gentlaan in Breugel. Breng gerust iemand mee als je liever niet alleen komt. Uiteraard zijn kerels, knullen, boys, guys en echte mannen ook zeer welkom, zeker daar deze stempartijen nog wat aanvulling behoeven voor een optimale koorbalans. Mocht deze datum jou niet goed uitkomen dan mag jij ook best een keer op een andere repetitie-donderdag binnen vallen om sfeer te komen proeven.
Als jij snel beslist kun jij zelfs al mee repeteren voor het eerstvolgende optreden bij de Dickenstocht van de Emiliusschool bij Zonhove in Son. Maar daarna gaat Sincère natuurlijk snel aan de slag met nieuw repertoire met hun kersverse dirigent Mario. Dit is dus een ideaal instapmoment. Kijk ook even op de facebookpagina of de koorwebsite: www.theaterkoorsincere.nl . Daar kun jij ook terecht met jouw vragen.