Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b0fff6
Foto:
Carnaval

Hebben jullie er ook zo'n zin in?

  Carnaval

Sint-Oedenrode - Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover. Carnaval 2020! De tent wordt opgezet en alles wordt klaargemaakt. Een mooie inrichting, licht en geluid en natuurlijk het horecagedeelte.

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

Receptie
Zondag 16 februari om 12.11 uur start Stichting Jeugdcarnaval met de receptie ter ere van het 55 jaar bestaan van de Jeugdcarnaval in Papgat. Er zijn al vele aanmeldingen ontvangen en het tijdschema is in elkaar gezet door een paar fantastische mensen die de jeugd dit jaar een heel warm hart toe dragen. Iedereen is natuurlijk welkom die dag dus kom gezellig binnen lopen. Er zijn in het strakke tijdschema een aantal momenten opgenomen voor Rooienaren die zich niet aangemeld hebben maar toch graag een felicitatie willen doen. Ook is er vanaf dit moment een geweldige expositie te zien van 55 jaar carnaval. De wanden van de tent zullen versierd zijn met héél veel foto's aangedragen door vele Rooienaren. Deze expositie is tot het einde van de carnaval te zien.

Reünie
En dan op donderdag 20 februari van 19.00 tot 23.00 uur, na 55 jaar jeugdcarnaval, de eerste reünie voor alle oud- leden van de jeugdraad van 11, -dansmarietjes, - bestuursleden en mensen die nauw betrokken zijn geweest bij het organiseren van de jeugdcarnaval in Sint-Oedenrode. De commissie 55 jaar heeft veel werk gehad, maar ook veel voldoening. Maanden zijn ze bezig geweest om foto's, video's, namen en adressen te vinden en te verwerken. Om 22.00 uur vragen wij alle oud prinsen voor het podium om daar een grote groepsfoto te maken zodat dit moment vereeuwigd zal worden.

Voorverkoop
Carnavalsvierders die er tijdens de receptie en reünie niet kunnen zijn, geen zorgen. Op zaterdag 22 februari om 22.00 uur gaat de tent open voor iedereen. De jeugd blijft in de tent en voor "Terug in de Tent" is iedereen welkom. Haal weer de herinneringen op van vroeger, de kusjeskring en het hossen en geniet van een optreden van Q-Music "Het foute uur". Er is al veel vraag naar de kaarten voor de tent. Daarom hebben wij besloten om toch een voorverkoop te houden op dinsdag 18 en woensdag 19 februari van 16.00 uur tot 20.00 uur in de jeugdtent op de Markt van Sint-Oedenrode.
Deze voorverkoop is voor alle avonden voor de groep van het voortgezet onderwijs en voor "Terug in de tent" op zaterdagavond. Niet vergeten om je schoolpas of ID-kaart mee te nemen zodat wij dit kunnen controleren. Omdat we wisselende prijzen voor de tent hebben dit jaar zijn er geen passe-partouts. De jeugd van groep 5 t/m groep 8 hoeft uiteraard geen kaartje te kopen zij betalen zoals elk jaar entree bij binnen komst. Wij van Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode hebben er erg veel zin in en wij hopen jullie ook. Tot in de tent!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!