Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: aa3064
Foto: Hans van den WIjngaard
Carnaval

Papgat op de Planken met gratis afterparty

  Carnaval

Sint-Oedenrode - Het is zover. Komende vrijdag en zaterdag staat Papgat op de Planken op het programma in de tent op de markt, die deze week wordt opgebouwd.

Voor degene die een toegangskaart hebben bemachtigd kunnen vanaf 19.00 uur plaatsnemen in de tent en het programma start +/- vanaf 19.30 uur. Let wel; voor deze twee avonden zijn speciale consumptiemunten (Papgat op de Planken munten) te koop en deze zijn uitsluitend te gebruiken in de tent, de Gouden Leeuw en 't Dommeltje. Dus horecamunten of soortgelijke munten zijn op deze twee avonden niet te gebruiken.
Het programma zal rond 23.30 uur eindigen en feest DJ Jordi zal dan de afterparty verzorgen. De toegang is vanaf 23.30 uur - zodra het programma is afgelopen - gratis.
15 februari is inmiddels uitverkocht, voor vrijdag 14 februari zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus ga naar https://webshoppapgat.nl om de laatste kaarten te scoren.
Stichting Papgat en de artiesten hebben er zin in. Het beloven spetterende avonden te worden en ze zien jullie graag met goede zin tegemoet.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!