The Dynamite Shadows.
The Dynamite Shadows.

Verkoop boek ‘Zo klonk Rooi’ gaat gewoon door

Roois nieuws

Door de bekende maatregelen rondom corona kunnen in de winkels geen boeken verkocht worden op dit moment. Daarom is het volgende plan gemaakt: het boek is te koop bij DeMooiRooiKrant (Heuvel 7). Een andere optie is om het aan huis te kopen bij Nico van de Wetering.

Het pas uitgebrachte boek ‘Zo klonk Rooi’ is een boek met daarin de geschiedenis van de muziek in Rooi in de jaren ’60-’70. Er staan twaalf hoofdstukken in over Rooise orkestjes uit die tijd. Verder twaalf hoofdstukken over koren uit Olland, Boskant, Nijnsel en Rooi. Ook nog verhalen over drie gitaarclubs, verhalen over de eerste discjockeys in Rooi, Haverlands Harmonieke, Kajotters, Nijnselse harmonie, NJA, muziekschool, cabaretgroep Gummigalluggu en tientallen andere onderwerpen. In totaal bijna 200 bladzijden, voorzien van mooie zwart-wit foto’s. Eén brok nostalgie.

Wil je het boek kopen bij Nico van de Wetering? Er zijn een paar opties: Je kan Nico bellen en een afspraak maken wanneer je het boek komt halen (06-51051752) of je loopt vrijdagochtend 24 december tussen 10.00 uur en 12.00 uur even achterom bij Hoefstraat 6. Een erg gemakkelijke mogelijkheid is: je stuurt een appje en je vermeldt daarin je naam en adres. Nico stuurt je dan een tikkie en hij komt het boek zo snel mogelijk bij je thuisbezorgen.