Let op. vanaf januari gaat de dienstregeling weer veranderen.
Let op. vanaf januari gaat de dienstregeling weer veranderen. Foto:

Wijzigingen dienstregeling in 2022

Verkeer Verkeer

Sint-Oedenrode - In West- en Oost-Brabant rijdt Arriva vanaf 9 januari 2022 een aangepaste busdienstregeling. Door corona is het aantal reizigers teruggelopen. Op enkele buslijnen en/of in bepaalde perioden heeft Arriva de dienstregeling dan ook versoberd.

Zo worden een aantal trajecten ingekort en een enkele keer wordt tijdens rustige momenten het aantal ritten verminderd of vervalt een buslijn. De aanpassingen die zijn doorgevoerd zijn zo ingestoken dat in de toekomst makkelijk kan worden opgeschaald als reizigersaantallen weer toenemen. Op de Bravodirect-lijnen worden meer ritten geboden omdat het aantal reizigers daar sneller groeit. Voor de meeste reizigers verandert er niets of is er een goed alternatief. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alternatief vervoer op bravo.info.

Sint-Oedenrode
In Sint-Oedenrode vervalt Lijn 157 Oss-Uden-Eindhoven in het weekend tussen Uden en Sint Oedenrode. Lijnnummer 157 rijdt dan alleen nog tussen Oss en Uden. In Uden rijdt de bus door als lijn 305 naar Eindhoven. Andere kant op rijdt de aankomende bus van lijn 305 bij aankomst in Uden door als lijn 157 naar Oss. Tussen Sint Oedenrode en Eindhoven gaan de ritten van lijn 157 onder lijnnummer 156 rijden. Het aantal ritten tussen Sint Oedenrode en Eindhoven blijft daarmee ongewijzigd. Lijn 605 Uden-Eindhoven gaat in de ochtendspits 3 ritten rijden en Lijn 305 Oss-Uden-Eindhoven gaat in de ochtendspits meer ritten rijden tussen Uden en Eindhoven. 

Bekijk hier de volledige lijst met wijzigingen https://www.arriva.nl/a/dienstregeling-2022-1/dienstregeling-2022/noordbrabant.htm