Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Welzijn de Meierij de wijken in voor een kerstactie

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Komende week gaan de sociaal werkers van Welzijn De Meierij en Ons Welzijn de wijken in voor een kerstactie. Met een rijdende kerstboom genaamd ‘ ‘t lichtpuntje’ fietsen de sociaal werkers van Welzijn de Meierij door Schijndel en Sint-Oedenrode. Deze kerstboom is bevestigd op een fietskar, en wordt ook voorgetrokken door een fiets. 

Inwoners van Schijndel en Sint-Oedenrode kunnen hun ‘lichtpuntje’ of wens/boodschap voor 2022 op een ornament van hout schrijven waarna deze in de boom wordt gehangen. 

“Op deze manier willen we met de mensen in gesprek over het afgelopen jaar en het komende jaar. Met vragen zoals ‘hoe werd 2021 beleefd?’, ‘wat hoop je voor 2022?’ of ‘waar word je blij van?’ gaan we het gesprek aan. Hiermee willen we dichterbij de mensen komen en positiviteit verspreiden; samen met inwoners stil staan bij de lichtpuntjes,” laat de organisatie weten.

De kerstboom gaat rond op maandag 20 december van 9.30u tot 12.20u in Sint-Oedenrode en op dinsdag van 10.00u. tot 12.30u. in Schijndel.