De Belg Johan Grootswagers.
De Belg Johan Grootswagers.

Max Verstappen wijkt niet voor Catan Club Meierij

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Met de huidige avondlockdown zijn de finalewedstrijden Catan voor a.s. vrijdag niet mogelijk. Daarom heeft de organisatie besloten de halve- en hele finale over de maand november te verplaatsen naar zondagmiddag 14 uur. Helaas valt dit exact gelijk met de ontknoping van het WK Formule 1.

Uitgerekend de man met de meeste gewonnen periodetitels Geert-Jan vd Heuvel is de grootste fan van Formule 1 en heeft zich daarom verontschuldigd. In een uiterste poging deze afzegging te voorkomen heeft de organisatie Max Verstappen gevraagd om niet om 14 uur maar 18 uur te starten en dan wereldkampioen te worden. Omdat de organisatie nog steeds in afwachting is van Max’s reactie mogen we aannemen dat het de coureur niet is gelukt om het WK-schema om te gooien. Daarom voor alle niet-formule 1 fans: kom gezellig zondag naar eetcafé Oud-Rooi en geniet van de halve- en hele finale Catan.

Belg beste speler Catan Club Meierij in november
Johan Grootswagers uit het Vlaamse Vosselaar is de beste Catanner geworden van de maand november en mag a.s. zondag aantreden in eetcafé Oud-Rooij in de finale om 15 uur. Ook de nummer twee heeft zich hiervoor geplaatst, dat onze plaatselijke favoriet Marieke vd Vleuten uit de Kienehoef.
Wie de andere twee finalisten worden, zal vanaf 14 uur bekend worden want dan starten de halve finales. Op bord 1 spelen Diana Berkvens uit Gerwen, Mieke Smits uit Best en de dames uit Sint-Oedenrode: Roos Flapper en Jolanda Sabel. Op bord 2 strijden Pim van Dinten uit Sint-Oedenrode, Twan vd Meerakker uit Zijtaart. Jules van Delden uit Veghel en Renée Sabel uit Reusel. Waarschijnlijk vliegen de vonken weer van de speelborden en wordt het een gezellige ontknoping van de maand competitie. En ondertussen maar duimen dat Verstappen niet ook wijkt voor Hamilton.