Het boek is een initiatief van Nico van de Wetering.
Het boek is een initiatief van Nico van de Wetering. Foto: Bart van Rooij

Boekenactie voor ouderen en medewerkers van Odendael

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Corona houdt iedereen bezig. Zeker de medewerkers en bewoners van Odendael. Om hen een hart onder de riem te steken heeft Nico van de Wetering een ludieke actie op touw gezet. DeMooiRooiKrant ondersteunt hem daarbij.

De actie bestaat uit het kopen van het populaire boek “Zo Klonk Rooi”. Het boek geeft een muzikale inkijk in het leven in Rooi in de jaren ’60-’70. Het is zeer herkenbaar voor de ietwat oudere Rooienaar. De kosten: € 28,-. Echter koopt u het boek niet voor u zelf, maar voor een bewoner of medewerker van Odendael.

U kunt op een paar manieren het boek betalen: bij DeMooiRooiKrant even binnen lopen en betalen of u stuurt een appje naar Nico van de Wetering (06-51051752). Hij stuurt dan een tikkie van het bedrag, ook namens DeMooiRooiKrant. Voor iedere betaling wordt dus een boek geschonken.

Binnenkort worden de boeken dan aangeboden aan Willeke van Weert (hoofd activiteiten bij Odenael). Zij zorgt dat de boeken verdeeld worden onder vrijwilligers, bewoners en medewerkers. “Wij hopen op veel respons”, reageert Nico.