Afbeelding
Foto:

Trendy sneakers voor dames bij ZOO Footwear bestellen

Zakelijk Zakelijk

Bij een kledingkast vol met schoenen mogen trendy dames sneakers niet ontbreken. ZOO Footwear heeft sneakers voor dames die niet alleen super comfortabel zitten, maar ook modern en hip zijn. ZOO Footwear beschikt over een uiteenlopend aanbod aan soorten en modellen, waardoor de sneakers voor dames bij een variëteit aan outfits en iedere gelegenheid passen. 

Comfortabele ZOO Footwear sneakers voor dames van hoge kwaliteit
De ZOO Footwear dames sneakers zijn van hoogstaande kwaliteit leer gemaakt. Daarnaast beschikken de schoenen over een Acquastop membraan tussen de voering en het bovendeel, waardoor ze volledig waterdicht zijn. Geen koude, natte voeten tijdens een lange boswandeling in de herfst- en wintermaanden. En geen last van blaren door vochtige stoffen. Het membraan houdt bovendien niet alleen het vocht buiten, maar zorgt er ook voor dat overtollig transpiratie vocht afgevoerd wordt. Het uitgebalanceerde systeem van laagjes houdt je voeten op een aangename temperatuur in ieder seizoen. 

Dames sneakers met uitneembare zool voor optimaal draagplezier
De ZOO Footwear sneakers voor dames zijn niet alleen hip, maar geven optimaal comfort dankzij de uitneembare zool. Je plaatst gemakkelijk je orthopedische voetbed in de dames sneaker zodat je lopen waar je maar wilt. Of wandel op onze comfortabele uitneembare voetbedden voor veel draagplezier. Beschik je bovendien over een hogere wreef? In dat geval maak je de instap van onze dames sneakers simpelweg wat breder met de veters. De waterdichte sneakers zijn hierdoor voor iedere voet geschikt.

ZOO Footwear sneakers in alle soorten en kleuren
Bij ZOO Footwear zijn niet alleen standaard witte of zwarte sneakers voor dames verkrijgbaar, maar ook vrolijk gekleurde schoenen voor bij een klassiek zwart jurkje. Of wat dacht je van halfhoge sneakers met zilveren accenten of knalrode exemplaren met een dikke zool? Daarnaast beschikken ze over reguliere zwarte modellen in de webshop voor een nette gelegenheid op het werk of een zakelijk diner. Hoe je jouw ZOO Footwear sneakers wilt dragen, bepaal je helemaal zelf. Bekijk alle hippe sneakers voor dames hier