Jongens t/m 14 jaar
Jongens t/m 14 jaar

Diverse jeugdkampioenen TV de Kienehoef

Sport Sport

Sint-Oedenrode - De tenniscompetitie voor de jeugd is nu ook afgelopen en het duurde even voordat helemaal bekend was welke teams kampioen zijn geworden. Bij TV de Kienehoef zijn vier jeugdteams kampioen geworden en via deze weg feliciteert de club alle kampioenen.

Ook bedankt het alle jeugd die aan de competitie heeft meegedaan, met veel plezier heeft gespeeld en soms net geen kampioen is geworden. En ook veel dank aan de betrokken ouders en hun positieve support.

De teams die kampioen zijn geworden
Groen 10 – 12 jaar: van links naar rechts op de foto: Sjors van Acht, Thijs Mølby, Tijs Kersten, Julian Pijnappels en Dycke Lathouwers (ontbrekend op foto Lizzy van Steenbergen en Marit Keeren) hebben in 7 wedstrijden 39 van de 42 sets binnengehaald en alle 7 wedstrijden met overtuiging gewonnen.

Groen tot en met 12 jaar: Elin de Baaij - Koen van der Boomen - Isa Lintsen - Ruben Soons - Thijmen Hiddink. Ontbrekend op foto Veerle van den Broek.

Jongens tot en met 14: Op de foto van links naar rechts: Jens van der Linden - Joep Jansen - Marijn Das - Lenn van den Eertwegh - Stijn Langeler. Ontbrekend op foto Jurre van den Eertwegh en Sito Klokgieters.


Meisjes tot en met 17 jaar:
Helaas is er geen foto vanAnouk Plaat - Linde Bollen - Juul van Heist - Maud van Hugten - Senna van der Velden - Quinty van Voorthuisen zijn kampioen geworden.


Jeugd groen 10-12 jaar
Groen t/m 12 jaar