KV Rooi laat punten liggen

Sint-Oedenrode - Afgelopen week werden er op de valreep voor de nieuwe maatregelen nog twee wedstrijden gespeeld door KV Rooi. Het is nu afwachten wat er wordt besloten over het verloop van de zaalcompetitie.

Op woensdag mocht KV Rooi het opnemen tegen Prinses Irene en op zondag tegen Swift uit Velden. Die laatste werd buiten al twee keer eerder getroffen, een keer voor de competitie en een keer voor de beker. Beide duels werden met een doelpunt verschil gewonnen door Swift. Deze minimale nederlagen geven vertrouwen dat het voordeel deze keer aan Rooise zijde zou kunnen gaan vallen.
In de eerste helft was dit ook het geval. Er stond al snel een voorsprong op het scorebord van 0-4. De aanval stond georganiseerd en de verdediging hield het lang vol om Swift op de nul te houden. Eenmaal het gat gevonden kon Swift snel aansluiten. Swift wist terug te komen tot 8-9. Ondanks het kleine verschil was het Rooi die met een voorsprong de rust opzocht. Na rust wist Swift een goede periode te spelen en hierdoor de voorsprong te pakken. KV Rooi verzaakten om de kansen af te maken en kon daardoor niet meer scoren. Ze wisten nog twee maal de korf te vinden waar Swift nog zes keer wist te scoren. Eindstand: 15-11. Helaas was Prinses Irene afgelopen woensdag ook een maatje te groot en wisten de meiden uit Nistelrode die wedstrijd te winnen met 19-12.
Voorlopig ziet het er dus naar uit dat er geen wedstrijden worden gespeeld en daarnaast moet er nog maar worden gekeken wat daarna gebeurd. Dus voor nu: stay safe!