Goede start zaalcompetitie

Nijnsel - Afgelopen zondag stond de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. KV Nijnsel speelde thuis tegen de Loosbroekse ploeg Korloo 1. Een bekende tegenstander waardoor Nijnsel wist dat zij haar beste spel moest laten zien om de punten in eigen huis te houden.

Al in de eerste minuut werd de toon gezet door een mooi afstandsschot van Marit Hoppenbrouwers. Beide ploegen wisten daarna mooie kansen te creëren waardoor het gelijk op ging. De dames waren aan elkaar gewaagd, wat zorgde voor een spannend spel waarbij het 6-6 werd. Nijnsel wist nog drie maal de korf te raken waardoor zij de rust in gingen met een voorsprong van 9-6.
Nijnsel moest dezelfde felheid behouden om de wedstrijd naar zich toe te kunnen trekken. Even wist Korloo dichterbij te komen tot 10-8 maar uiteindelijk was het Nijnsel die aan het langste eind trok. Eindstand 13-10.