vlnr: Arne Balk, notaris Melissa van Rosmalen, Martin van Hastenberg.
vlnr: Arne Balk, notaris Melissa van Rosmalen, Martin van Hastenberg. Foto: Erry Dortmans-van Zutphen

Stichting opgericht voor Oda speelfilm

Roois nieuws Kunst en Cultuur Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Het idee bestaat al ruim een jaar en er is tijdens de Corona periode onvermoeibaar hard aan gewerkt. Onder de indruk van de prachtige omgeving van Meierijstad initieerde dorpsgenoot Arne Balk het plan om door middel van een actie-avonturenfilm onze regio op een unieke manier nationaal onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep. Met de legende van de heilige Oda in het achterhoofd ging Arne aan de slag om een eigentijds verhaal te schrijven. 

Na publicaties in DeMooiRooiKrant en het Eindhovens Dagblad kreeg het plan al snel meer bekendheid en sloot Martin van Hastenberg zich aan bij het initiatief van Arne. Het klikte goed tussen de twee heren en intussen zijn ze al 3 maanden enthousiast bezig met de vele voorbereidingen. Het script ligt er, een aantal acteurs zijn gecast, diverse filmlocaties zijn gescout en ondertussen hebben ook de eerste sponsoren zich al aangemeld. Daarom was het nu echt tijd om ook administratief het een en ander te regelen en een officiële stichting op te richten. Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver en konden de handtekeningen onder de akte worden gezet. Natuurlijk met inachtneming van de anderhalve meter, maar het enthousiasme was er niet minder om! Onder professioneel toezicht van notaris mr. Melissa van Rosmalen, zetten Arne Balk en Martin van Hastenberg hun handtekening. En daarmee was de oprichting van Stichting Odafilm een feit. Nu kunnen zij verder met de pre-productie om hopelijk in het voorjaar de eerste scenes op te nemen.

Wil jij ook deel uitmaken van deze unieke filmproductie of op een andere manier ondersteunen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger of kijk voor meer info op www.odafilm.nl

Stichting Odafilm wil hierbij notaris Melissa van Rosmalen ontzettend hartelijk bedanken voor het goede advies en ondersteuning bij de oprichting van de stichting.