Afbeelding
Foto: José Munster

Jan de Jong nieuwe hoofdredacteur Omroep Meierij

Human Interest Human interest

Meierijstad - Omroep Meierij, de lokale omroep van Meierijstad, krijgt een nieuwe hoofdredacteur, Jan de Jong uit Veghel.

De huidige hoofdredacteur van Omroep Meierij, Jan de Vries is vanuit Omroep Brabant gedetacheerd bij Omroep Meierij maar gaat in verband met zijn aanstaande pensionering, medio volgend jaar, per 01-01-2022 terug naar Omroep Brabant. Jan de Jong volgt hem per 01-01-2022 op als directeur/hoofdredacteur. Bij Omroep Meierij zijn circa 60 vrijwilligers en 4 parttime professionele medewerkers actief.

Jan de Jong (74) is als economie-redacteur werkzaam geweest bij Dagblad Kennemerland in Beverwijk en de Twentsche Courant in Hengelo. Van 1984 tot 2000 was Jan de Jong coördinator van de sociaal-economische redactie van Omroep Brabant in Eindhoven. Na 2000 is hij als zelfstandig ondernemer/mediaproducent vooral actief geweest met het bedenken en maken van tv-programma’s die altijd iets te maken hadden met werk, economie en (beroeps)onderwijs voor met name Omroep Brabant en Omroep Zeeland.

Afbeelding