Pascal van Iersel en Ton Pennings van Boxsons
Pascal van Iersel en Ton Pennings van Boxsons Foto: Jos van Nunen

“De nadruk ligt nu op duurzame mobiliteit”

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - We zijn alweer toe aan de volgende ronde van de rubriek ‘Hoe Sint-Oedenrode onderneemt...’ Een samenwerking tussen BtB Sint-Oedenrode en DeMooiRooiKrant. Deze keer wordt de branche zakelijke dienstverlening aangestipt. Boxsons autolease vertelt graag over wat hun bezigheden zijn.

Wie zijn jullie?
Boxsons Autolease is een regionale autoleasemaatschappij en we zijn daarom erg enthousiast om in samenwerking met BtB en DeMooiRooiKrant iets over onszelf te mogen vertellen. Wij zijn een onafhankelijke en niet merk gebonden autoleasemaatschappij voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens tot 3.500 kg. Zo helpen wij bedrijven graag verder bij de invulling van hun mobiliteit. Vanzelfsprekend kun je bij ons terecht voor het zakelijk leasen van een auto maar ook het zakelijk huren van een auto of de aanschaf van een ex-leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Wat vinden jullie belangrijk?
Wij vinden het prettig om op de hoogte te zijn van wat er speelt bij onze klanten wat betreft mobiliteit. Daardoor wordt er bij Boxsons Autolease erg veel waarde gehecht aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld meedenken en snel inspelen op vragen die ook om een snelle oplossing vragen. Dit is voor ons één van de manieren om een hoge mate van service te verlenen.

Hoe blijven jullie bij?
Tegelijk maakt dit ons werk ook zo leuk; iedere keer weer opnieuw de uitdaging aangaan om op zoek te gaan naar klant specifieke oplossingen met als doel de klant onbezorgd te laten genieten van zijn leaseauto! Zo ligt nu de nadruk op duurzame mobiliteit waardoor er veel vragen komen over bijvoorbeeld fiscaliteit. Om de klant over dit en andere zaken goed te kunnen informeren, worden er opleidingen gevolgd zodat ons team van professionals van alle relevante en actuele informatie op de hoogte is.

Wat is jullie ambitie?
Onze ambitie is om binnen drie jaar, van de huidige +/- 700 contracten, door te groeien naar 1.000 contracten. Dit uiteraard zonder concessies te doen op ons hoog serviceniveau. Dat is namelijk ons onderscheidend vermogen en onze kracht. Onze slogan is dan ook: Samen Onderweg!