Afbeelding
Foto: Jelle vd Brand

Creatief Rooi laat met Kerst de lampjes van hoop branden

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Opnieuw dreigt COVID het mooie kerstfeest te verstoren, maar Ontmoetingscentrum Creatief Rooi wil een sprankje hoop blijven brengen. De hele maand december staat volledig in het teken van Kerst. Met man en macht wordt gewerkt aan een expositie met zelfgemaakte creaties en verzamelingen over kerst of de wintertijd.

Vorig jaar was Creatief Rooi in de decembermaand dicht. Hopelijk gaat dit niet opnieuw gebeuren want het team heeft een mooie kerstexpositie voorbereid. Mocht het toch zo zijn, dan gaat het team zich concentreren op de exposities in de etalages en zetten ze de creatieve werken binnen in het Ontmoetingscentrum vol in het licht. 

Er komen al vele ideeën binnen, echter het team vraagt alle creatieve Rooienaren om mee te werken aan een Ontmoetingscentrum van licht, hoop en liefde. Wil je meehelpen om het Creatief Centrum om te toveren in een echt “Kersthuis” voor alle bezoekers of voorbijgangers? Kom dan met je ideeën en eigen werken. Samen maken we er iets moois van. Wil je meedoen, bel dan naar: 06-36090629 of mail naar info@creatiefrooi.org. Ook je vragen kun je stellen via de mail.