Afbeelding
Foto: Van Assendelft

Open dag: ‘Hier ga jij het maken’

Onderwijs Onderwijs

VEGHEL/OSS/CUIJK | Vrijdag 19 november zet De Leijgraaf haar deuren wagenwijd open. In Cuijk, Oss en Veghel kunnen toekomstige studenten terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Zij kunnen zich uitgebreid laten informeren over opleidingen, de school zien en de sfeer proeven.

De regio is je klaslokaal

Vorig jaar vond de Open dag van De Leijgraaf online plaats in verband met het coronavirus. Dit jaar mogen de schooldeuren weer open en kan iedereen zelf de fijne sfeer komen proeven. Tijdens de Open dag brengen we het onderwijs in de lokalen en praktijkruimtes tot leven . Bezoekers ervaren op deze manier wat een opleiding in de praktijk betekent. En wie kunnen dit verhaal beter vertellen dan (oud-)studenten, docenten en samenwerkende regionale bedrijven? Je ontmoet hen tijdens de Open dag van De Leijgraaf.

Algemene informatie

De Open dag is vrijdag 19 november van 16.00 tot 21.00 uur op alle locaties van De Leijgraaf en wordt georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Aanmelden is niet nodig, bezoekers kunnen gewoon binnenlopen. Het is (vooralsnog) niet nodig om een corona-vaccinatiebewijs of testbewijs te laten zien. Het dragen van een mondkapje is daarentegen wel verplicht. Op diverse plekken is desinfectiemateriaal beschikbaar.

Informatie over de Open dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie vind je op www.leijgraaf.nl/kalender/open-dag-19-november-2021.

Fusieloket 

De Leijgraaf en het Koning Willem I College gaan fuseren. Vanaf schooljaar 2022-2023 worden de twee organisaties één school: het Koning Willem I College. Het is begrijpelijk dat deze fusie vragen met zich meebrengt voor toekomstige studenten. Daarom richt De Leijgraaf tijdens de Open dag op de verschillende locaties een fusieloket in. Hier kunnen bezoekers terecht met vragen over de fusie en wat dit betekent voor de opleidingen.