Afbeelding

Online een houten kerstboom kopen

Commcercieel Commercieel

Steeds meer mensen nemen afscheid van een echte kerstboom. Toch betekent dit niet dat er met kerst helemaal geen boom meer in huis staat. Nee, want er wordt steeds vaker gekozen voor een kunstkerstboom of een houten kerstboom. Met name houten kerstbomen winnen de laatste jaren aan populariteit. Wil je ook zo’n boom kopen, maar heb je de juiste nog niet gevonden? Richt je dan eens tot het internet. Op houtenkerstboom.com vind je bijvoorbeeld verschillende kerstbomen van hout. Bovendien kun je jouw houten kerstboom hier direct online bestellen.

Waarom houten kerstboom online bestellen?
Als je op zoek bent naar nieuwe kerstspullen, ga je hiervoor mogelijk naar het tuincentrum bij jou in de buurt. Hier kom je ongetwijfeld een groot aantal kerstaccessoires tegen, zoals kerstballen, slingers en verlichting. De kans is groot dat je hier ook één of meerdere houten kerstbomen aantreft. Vaak gaat het om kerstbomen van steigerhout. De planken van zo’n boom vormen gezamenlijk een driehoek. Sommige mensen zijn hier helemaal weg van, terwijl anderen dit niets vinden. Behoor jij tot de laatste groep? Richt je dan eens tot het internet. Online kom je namelijk de meest fraaie houten kerstbomen tegen.

Wie op het internet zoekt op houten kerstbomen kopen, komt waarschijnlijk de Spira en Yelka tegen. Dit zijn twee houten kerstbomen met een fraai design. De Yelka is opgebouwd uit verschillende balkjes van hout die je afzonderlijk van elkaar kunt bewegen. Hierdoor bepaal je helemaal zelf wat de vorm is van jouw houten kerstboom. Wie voor de Spira kiest, haalt een spiraalvormige kerstboom in huis. Bovenin is de boom smal en zit hij vast aan de ‘stam’, maar verder richting onder wordt hij steeds breder. Wil je een mooie en opvallende houten kerstboom kopen? Kijk dan zeker eens naar de Spira en Yelka.

Je hoeft er de deur niet voor uit
Mensen die in fysieke winkels geen mooie houten kerstboom kunnen vinden, richten zich vaak tot het internet. Hier is het aanbod over het algemeen een stuk groter. Toch is dit niet de enige reden om een houten kerstboom online te kopen. Nee, want je hoeft de deur namelijk niet uit als je deze kerstboom op het internet koopt. Als je online een mooie houten kerstboom ziet, voeg je hem toe aan jouw winkelwagentje. Vervolgens kun je hem direct afrekenen, waarna jouw bestelling binnen de kortste keren verzonden wordt.

Heb je jouw houten kerstboom online besteld? Dan is het wachten tot je bericht krijgt dat hij is overgedragen aan de bezorgdienst. In dat geval staat er de volgende dag vaak een bezorger aan de deur om jouw bestelling af te leveren. Je bestelt de boom dus niet alleen vanuit huis, maar hij wordt ook nog eens bij jou bezorgd. Online een houten kerstboom bestellen is hierdoor een stuk makkelijker dan er eentje kopen in een fysieke winkel. Hier moet je immers wel de deur voor uit. Bovendien is het maar de vraag of ze er een houten kerstboom hebben. Is dit niet het geval? Dan moet je mogelijk zelfs langs meerdere winkels, waardoor een houten kerstboom kopen je alleen nog maar meer tijd kost.

Voordelen van een houten kerstboom op een rijtje
Als je op zoek bent naar een houten kerstboom, kun jij je tot het internet richten. Je weet inmiddels wat de voordelen zijn van het online bestellen van zo’n boom. Toch is niet iedereen direct overtuigd van een houten kerstboom als vervanger van een echte kerstboom. Twijfel je ook nog of je jouw echte kerstboom aankomend jaar in moet ruilen voor een kerstboom van hout? Wij zetten hier de grootste voordelen van houten kerstbomen op een rijtje.

- Geen last meer van naalden
Een echte kerstboom verliest altijd naalden, hoe goed je hem ook verzorgt. Bij een kerstboom van hout is dit niet het geval, waardoor je minder vaak schoon hoeft te maken. Bovendien kom je in de loop der tijd niet overal naalden van de kerstboom tegen.

- Duurzaam alternatief
Een tweede reden om voor een houten kerstboom te kiezen, is omdat zo’n boom duurzaam is. Je kunt hem jaar in jaar uit namelijk weer opnieuw gebruiken en zet hem na de kerstdagen niet aan de straat. Hierdoor hoef je niet ieder jaar een nieuwe kerstboom te kopen.

- Makkelijk op te zetten
Voordat een echte kerstboom staat, ben je vaak al snel een paar uur verder. Met een houten kerstboom is dit niet het geval. Deze zet je namelijk binnen een paar minuten op. Ook het aftuigen neemt niet veel tijd in beslag. Je kunt er zelfs voor kiezen om een houten kerstboom met versiering en al op te bergen. Hierdoor kost het opzetten je volgend jaar helemaal geen tijd.

- Geschikt voor iedere ruimte
Doordat houten kerstbomen niet allemaal dezelfde afmetingen hebben, kun je er in iedere ruimte eentje kwijt. Het kleinste exemplaar is enkele tientallen centimeters hoog. Zo’n houten kerstboompje kun je prima in de vensterbank of op het bureau neerzetten. Er zijn ook exemplaren van bijna twee meter hoog. Zo’n houten kerstboom is een prima alternatief voor een echte kerstboom in de woonkamer.

Vergelijk houten kerstbomen met elkaar
Omdat er steeds meer vraag is naar houten kerstbomen, wordt het aanbod ook alsmaar groter en groter. Hierdoor wordt het er niet makkelijker op om online een houten kerstboom te vinden. Daarbij komt dat de prijzen van kerstbomen van hout sterk van elkaar kunnen verschillen. Uiteraard wil je niet onnodig veel betalen voor jouw perfecte kerstboom. Ga daarom nooit over één nacht ijs bij het kopen van een houten kerstboom, maar maak altijd een vergelijking. Ondanks dat de prijs voor veel mensen doorslaggevend is, is dit niet het enige waar je op moet letten. Nee, want kijk ook naar de manier waarop de boom geproduceerd is. Je wilt immers wel een duurzame houten kerstboom kopen.