De ING balie van Primera.
De ING balie van Primera. Foto:

Inloopdag digitaal bankieren bij Primera

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - In de winkel van Primera aan de Borchgrave bevindt zich een ING servicepunt. Voor vragen over bankzaken kunnen mensen er terecht, het personeel staat klaar om ze te beantwoorden. Toch gebeurt steeds meer online. Ook de bankzaken en om daar meer informatie over te geven, wordt op donderdag 11 november de hele dag een inloopdag gehouden over digitaal bankieren.

Hoe werkt online bankieren eigenlijk? Is het veilig? En hoe installeer je de ING Mobiel Bankieren App? Tijdens de inloopdag Digitaal Bankieren krijg je antwoord op je vragen. Tijdens deze dag beantwoorden ze al je vragen over online bankieren met de app van ING en Mijn ING. Ze helpen je graag met de eerste stap.
Ben je al begonnen en kom je er even niet uit? Neem je smartphone of tablet mee en we helpen je graag verder. Heb je andere vragen over internetbankieren in Mijn ING of het gebruik van de ING Mobiel Bankieren App. Ook die kun je tijdens de inloopdag stellen.

Handig om mee te nemen
Als je je inloggegevens en je tablet of smartphone meeneemt, kunnen ze de Mobiel Bankieren App meteen installeren en activeren en kun je direct aan de slag.