Hij zal veel kinderen weer blij maken met cadeau's.
Hij zal veel kinderen weer blij maken met cadeau's. Foto: jos vcan nunen

Nog 12 nachtjes slapen…

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - Wij kijken er al het hele jaar naar uit, de Sint en zijn Pieten komen gelukkig alweer bijna naar Nederland! Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij dit jaar waarschijnlijk niet vanuit huis hoeft te werken en heeft dan ook heel veel zin om weer een ‘normale’ intocht te lopen met zijn Pieten! Dus zet zondag 14 november maar in je agenda, want het belooft een hele leuke dag te worden!

Sinterklaas heeft de Pieten flink verwend met nieuwe kleurrijke pakken en sommige Pieten hebben zelfs een hele nieuwe coupe gekregen. Ook zijn er afgelopen jaar heel veel nieuwe, jonge Pieten geslaagd op de Pietenschool. Deze Pieten hebben nog niet zo veel ervaring en dat zie je aan hun gezicht. Er zit nog niet zo veel roet op, omdat ze nog maar door weinig schoorstenen zijn gegaan. Het grootste gedeelte van de Pieten in Rooi zal dan ook als Roetveegpiet te zien zijn tijdens de intocht.

De intocht op zondag 14 november eindigt met een leuk programma op het Kerkplein, waar een bezoek van de burgermeester, enkele dansoptredens, Rodi en natuurlijk een fotomoment met Sinterklaas op het programma staan! Vanwege de coronamaatregelen moeten alle bezoekers van 13 jaar of ouder een Corona Bewijs kunnen laten zien voor binnenkomst van de tent. Een bezoekje aan de tent is natuurlijk gratis en bij de kraam van de scouting kan je een lekkere versnapering kopen. Sinterklaas en zijn Pieten hopen jullie eindelijk allemaal weer te zien op zondag 14 november! Tot dan?!