Afbeelding
Foto:

Dai-Ippo succesvol in Veldhoven

Sport Sport

Sint-Oedenrode / Veldhoven - Waren er zaterdag Rooise judoka’s actief op het Nederlands Kampioenschap. Zondag ging een grote groep van maar liefst 28 judoka’s naar het Herfsttoernooi van judovereniging Shizen Hontai in Veldhoven.

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar deze dag mocht iedereen weer de judomat op voor een toernooi. Dit is een mooi toernooi voor beginners maar ook voor de judoka’s die al aan wat andere toernooien hebben deelgenomen.
1e plaatsen waren er voor Lonne van Roij, Quinten Marinus, Guus Kapteins, Timo Grootens, Finn van den Elsen, Jesse de Laat, Jara van Weert, Milan Goossens, Jurre van den Elsen, Jan Korsmit, Jesse Romviel en Liam Zoontjens. 2e plaatsen voor Silke de Laat, Milan van den Elsen, Frens van der Zanden, Noud van Beekveld, Wessel Biemans, Laura van de Hanenberg en Job KeteLaars. 3e plaatsen voor Noah de Laat en Noor Kremers Helaas waren er voor Finn Konings, Brain Harks, Teun van het Hof, Lea van der Zanden, Jesper Ketelaars, Raff Koppelaar en Stef Kremers nog geen podiumplaatsen.