Stefan Kerk (voorzitter TTV Attaque) en rechts op de foto is Niels Braams (Vice President van Würth Elektronik)
Stefan Kerk (voorzitter TTV Attaque) en rechts op de foto is Niels Braams (Vice President van Würth Elektronik)

Würth Elektronik nieuwe shirtsponsor Attaque

Sport Sport

Sint-Oedenrode - TTV Attaque heeft een nieuwe shirtsponsor gevonden. De Rooise tafeltennisvereniging gaat in zee met het internationaal bekende Würth Elektronik.

Komende week zal het logo van Würth Elektronik op de achterkant van de shirts van de spelers te zien zijn. De verbintenis tussen beide partijen is voor vier jaar, met een optie bij de sponsor om de overeenkomst te verlengen.
Het nieuws zorgt voor blijdschap bij het bestuur van Attaque. Voorzitter Stefan Kerk laat weten dat de overeenkomst een blijk van ambitie is: “We willen als Attaque een groeiende vereniging zijn. Onze twee grootste doelen zijn om meer mensen te laten tafeltennissen en het niveau binnen de club te verhogen. Ik ben ervan overtuigd dat Würth Elektronik hier ons bij kan helpen.” Niels Braams, vicepresident van de Würth Elektronik groep, laat weten dat het bedrijf actief sportclubs ondersteunt: “Bij Würth Elektronik vinden wij vitaliteit en gezondheid erg belangrijk. Hier wordt dan ook in geïnvesteerd. Wij hopen dat met onze sponsoring onze medewerkers en clubgenoten nog gemotiveerder zijn (“more than you expect”) om te blijven bewegen en te sporten.”

Würth Elektronik is met wereldwijd zestien productielocaties en ruim 7000 medewerkers, één van Europa’s grootste producenten van elektronische en elektromechanische onderdelen.