Hier is het tijdelijke wijkcentrum gevestigd.
Hier is het tijdelijke wijkcentrum gevestigd.

Gezelligheid voor iedereen in Wijkcentrum de Groene Long

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Midden in de wijk De Kienehoef staat een sporthal waarvan de kantine momenteel gebruikt wordt als wijkcentrum, dit in de aanloop naar een definitieve huisvesting in de Multifunctionele Accommodatie die gebouwd gaat worden.

Thans is er al een wekelijks koffie-uurtje waar gezellig gebuurt wordt over allerlei zaken. Maar er is veel meer mogelijk. De inwoners van de wijken Kienehoef – Kinderbos – Cathalijne hebben volop de kans om in De Groene Long allerlei activiteiten te organiseren. Zowel jeugd – gezinnen – ouderen, iedereen is van harte welkom en mag zijn eigen hobby komen uitoefenen. Je kunt denken aan kaarten – dammen – schaken – sjoelen – darten, in feite kunnen allerlei spelletjes gemakkelijk gespeeld worden in het wijkcentrum. Maar niet alleen voor ontspanningsactiviteiten is er ruimte, ook kan er vergaderd worden of een repetitie (koor) plaatsvinden. Ook eenmalige activiteiten, zoals een informatiebijeenkomst – een lezing – een spreekuur - kerststukjes maken, zijn mogelijk. Het is niet de bedoeling dat er feesten gegeven worden.

Op maandag 8 november vanaf 19.30u start de eerste kaartavond. Iedereen die een kaartje wil leggen is van harte welkom. Welk kaartspel gespeeld wordt bepalen de deelnemers zelf. De koffie staat (gratis) klaar. Als er vragen zijn, kunnen deze gemaild worden naar: info@degroenelong.com.