Donderdag vond een bijeenkomst plaats.
Donderdag vond een bijeenkomst plaats.

Moeders Ontmoeten Moeders in Sint-Oedenrode

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Dianne van Erp en Cherdine van Zutphen zijn gestart met Moeders Ontmoeten Moeders.

“MOM is ontstaan vanuit enkele moeders in Sint-Oedenrode die aangaven contact te willen met andere moeders. Gewoon er even uit en een praatje maken over verschillende onderwerpen, zoals adresjes voor tweedehands kleding, oppasmeiden en uitstapjes met kinderen”, zegt Dianne. 

De dames willen alle mama’s met kinderen van 0-4 jaar uitnodigen om samen een kop koffie of thee te drinken. Het is de ideale manier om meer mensen te leren kennen en om ervaringen uit te wisselen. Daardoor weet je dat je er niet alleen voor staat. “Zeker als je voor het eerst moeder bent geworden, komt er veel op je af. Alles is nieuw en je zult moeten wennen aan je nieuwe leven. Soms is het begin zwaar of loop je tijdens de opvoeding ergens tegen aan. Dan is het fijn om hier met andere moeders over te kunnen praten. Dit is vooral waar Moeders Ontmoeten Moeders om draait: het in contact komen met andere moeders en ervaringen en tips met elkaar uitwisselen. Graag horen we ook waar jullie behoefte aan hebben, zo maken we samen een leuk programma.”

Woensdag 3 november, Dinsdag 23 november, Woensdag 15 december van 10.00-11.30u bij Thuis in Rooi (oude Rabobank) Speelgoed, fruit en koffie/thee staan klaar. Aanmelden mag, hoeft niet. App of bel: Cherdine - 06-51362600 of Dianne - 06-83411351