KV Rooi verliest nipt van Swift

Sint-Oedenrode - Zondag 10 oktober stond de thuiswedstrijd tegen Swift uit Velden op het programma. Na een goede week waarin twee overwinningen werden geboekt, ging KV Rooi ook deze wedstrijd met vertrouwen in.

Helaas was het Swift die het eerste doelpunt wist te maken. De gehele eerste helft werden er niet vee doelpunten gemaakt door het sterke verdedigingswerk en geen sterke aanvallen. Er werd gerust met een 3-5 achterstand. Helaas kon ook na rust Rooi niet over Swift heen. Hoewel het nog 7-7 werd kreeg Rooi niet de voorsprong te pakken. Swift wist uit te lopen naar 7-9. Hierna werd er nog een keer gescoord aan Rooise zeide, wat de eindstand naar 8-9 bracht.

Het tweede daarentegen wist wel de punten in Rooi te houden. In een spannende eindfase werd Corridor verslagen met 9-8 verslagen. Hiermee hebben de meiden alweer hun vierde overwinning te pakken.

Komende woensdag wordt er voor de beker wéér tegen Swift gespeeld. Woensdagavond om 20.00 in Sint-Oedenrode. Die zondag erna staat de laatste buitenwedstrijd alweer op het programma voor KV Rooi 1. DDW staat als laatste op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 15.00 in Hooge Mierde.