Dames MHC vergeten zich nog meer te belonen

Sint-Oedenrode - Enkele weken geleden zijn de dames van MHC Sint-Oedenrode gestart met een ongeslagen reeks die zij graag willen voorzetten. Afgelopen zondag stond Nuenen op de planning. De Rooise dames hadden nog een appeltje te schillen met de dames uit Nuenen, omdat er pre-Corona gelijk werd gespeeld in Nuenen.

Dat er een appeltje te schillen was, bleek direct uit de start van de wedstrijd. De Rooise dames vlogen uit de startblokken klopte meteen aan bij de Nuenense defensie. Na het verspillen van kansen, wist uiteindelijk Floor Aalders een kans te verzilveren door handig om de keeper te draaien. De 1-0 was een feit. De honger naar doelpunten van de Rooise dames bleef aanwezig en dit mondde uit in een doelpunt van de andere Floor namelijk Floor Rooijakkers, weliswaar met behulp van een Nuenense stick.
Het derde en het vierde kwart toonde hetzelfde spelbeeld. De Rooise dames waren beter dan hun tegenstanders en hielden een belegering rond de Nuenense helft. Keepster Vera Simons had dan ook niet veel te doen. Maar op de momenten dat de dames uit Nuenen gevaarlijk zouden kunnen worden stond daar Vera. MHC heeft heel veel kansen gehad die niet op 2 handen zijn te tellen. Helaas is de eindstand blijven steken op 2-0. Conclusie: de 3 punten zijn binnen! Maar er is onvoldoende aan het doelsaldo gewerkt. Volgende week moet MHC Sint-Oedenrode naar Drunen om 12.45. Alle support is van harte welkom.