De karts gaan weer van stal!
De karts gaan weer van stal! Foto:

Spectaculair karten en cornhole op Boskant kermis

Evenementen Evenementen

Boskant - De bewoners van Boskant kijken elk jaar weer uit naar de kermis op het Ritaplein, dit jaar van 16 t/m 18 oktober, maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken weten jaarlijks de weg te vinden naar het Boskantse kermisterrein. Carnavalsclub CC De Lèpkes is er trots op om elk jaar in samenwerking met Grandcafé De Vriendschap weer een spetterend driedaags programma samengesteld te krijgen. Dit jaar zal de kermis weer spectaculair zijn, doordat het wederom mogelijk is om met een gemotoriseerde kart op de openbare weg te rijden. Maar zeker zo leuk is het voor de kinderen van 4 tot 10 jaar. Zij kunnen gratis op een elektro kinderkart diverse rondjes rijden. Nieuw dit jaar is het zeer verslavende cornhole gooien. 

De eerste kermisexploitanten zijn reeds gearriveerd op het Ritaplein in Boskant en gaan zich installeren voor de kermis van dit weekend. Verschillende attracties zoals de botsauto’s, draaimolen, gokspelen en een snoepkraam zullen aanwezig zijn.

Party DJ
Op zaterdagavond 16 oktober zal er vanaf 19.00 uur een geweldige show neergezet worden door DJ LEON. Allround / Feest DJ Leon is een moderne, energieke en creatieve geest die passie heeft voor muziek. Deze Allround DJ beheerst alle muziekgenres. Hij draagt zorg voor een onvergetelijke avond! Vol = Vol

Kartrace en cornhole
Zondag 17 oktober zal vanaf 14.00 uur gereden worden met gemotoriseerde karts op de openbare weg. Hierbij zijn twee categorieën, namelijk één voor kinderen van 12 tot 16 jaar en één voor 16 jaar en ouder. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen gratis op een aparte baan rijden. Bij De Vriendschap in Boskant zullen inschrijfformulieren beschikbaar zijn. De kosten voor deelname bedragen € 10,- p.p. welke bij het inleveren van het inschrijfformulier voldaan moet worden. Inschrijvingen zijn mogelijk tot het programma vol is. Wanneer je de snelste tijd van de dag neer zet mag je gratis nog een keer rijden!

Ook zal er de mogelijkheid zijn om het spel cornhole te spelen op de kermis. Dit is vanuit Amerika via Nijnsel naar Boskant overgewaaid. Deelname is gratis en kan vanaf 4 jaar. Cornhole, een populair spel, waarbij je een zakje gevuld met maïs in een gat probeert te gooien. Het lijkt eenvoudig maar het is moeilijker dan je denkt. Omdat het zo eenvoudig lijkt is het ook enorm verslavend. Als je een keer deelgenomen hebt kun je niet meer stoppen. Voor de winnaars in de verspillende leeftijdscategorieën zijn er mooie prijzen. Na deze spectaculaire middag zal Live band Mr. C zijn opwachting maken en de zaal op zijn kop zetten!

Live muziek
Maandag 18 oktober vanaf 19.00 uur komt Jan Biggel & Mo-deShow naar De Vriendschap. Jan Biggel is bekend van hits als “Ons moeder zeej nog”Met deze artiest zijn we verzekerd van een geweldige avond en sluiten we de kermis af.

Voor meer info over Carnavalsclub De Lèpkes check onze site www.ccdelepkes.nl. Denk erom: het is de laatste kermis in de regio!