Hans van der Sandt
Hans van der Sandt Foto: Hans van den Wijngaard

Hans van der Sandt stopt met wekelijkse gedicht

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode – Via een persbericht heeft Hans van der Sandt – alias Julius Dreysandt zu Schlamm – laten weten dat hij gaat stoppen met zijn wekelijkse gedicht in DeMooiRooiKrant en op MooiSchijndel.nl.

Vanaf de start van DeMooiRooiKrant in 2010 is de dichter betrokken bij het weekblad. Sindsdien heeft hij vrijwel wekelijks een gedicht gemaakt voor publicatie. Hieronder is zijn persbericht te lezen.

Na rijp beraad ben ik voornemens om met ingang van heden (na meer dan 10 jaar) te stoppen met mijn wekelijks gedicht.

Ik dank ieder en in het bijzonder DeMooiRooiKrant en de MooiSchijndelkrant die vanaf het begin ruimte en steun hebben verleend aan mijn dichtersschap. Ook de andere Mooikranten/sites, waar ik enige tijd heb mogen publiceren. Veel dank.

Ik kies ervoor, het rustiger aan te doen en het ook te laten bij deze aankondiging. Ik blijf wel, zo zij dat willen, betrokken bij “Omroep Meierij” (55plusshow) en “Omroep Best.(Peter Reniers). Ik verneem dat graag.
Nogmaals iedereen zeer bedankt voor hun medewerking en gastvrijheid bij hun krant en/of site. Immers het is zeer weinig dichters gegeven zolang ergens te mogen publiceren. Een grote eer!