Goede week voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond voor KV Rooi de derde competitiewedstrijd op het programma tegen Altior uit Heeswijk-Dinther. Na twee keer verlies was het nu echt taak om de punten in Rooi te houden. Na een goede start in de bekercompetitie afgelopen donderdag, waar eindelijk het spel werd gespeeld dat de coaches willen zien, was er veel vertrouwen voor het verdere verloop in de competitie. Deze wedstrijd werd gewonnen met 18-15 waardoor er over twee weken door gebekerd wordt.

Het waren lastige weersomstandigheden om in te spelen, wat een voorbode lijkt als er tegen Altior wordt gespeeld. Beide ploegen hadden hier moeite mee en mede hierdoor werden er weinig doelpunten gemaakt. Na 15 minuten spelen was het Rooi die de score wist te openen middels een afstandsschot van Anouk Brus. Het duurde lang voordat Altior hier een antwoord op had, mede door het goede verdedigen van Rooi. Er werd dan ook gerust met máár 2-2. De tweede helft was het Altior die als eerste de voorsprong wist te pakken, maar één minuut later trok Rooi de stand weer gelijk door Britt van Rooij. Hierna ging Rooi eroverheen en wisten zij de voorsprong niet meer af te geven. Eindstand: 6-4.
Het publiek heeft twee totaal verschillende wedstrijden mogen kijken deze week, toch is KV Rooi bezig met een stijgende lijn en is de overtuiging steeds meer zichtbaar. Volgende week staat Swift uit Velden op het programma om 14:30. Publiek is zeer zeker welkom!