Afbeelding

MooiRooi heeft weer kaartjes voor het Autotron

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Het is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden dat het maatschappelijk leven in Nederland plotsklap stil stond. Van de ene op de andere dag kon er in een keer niets meer en mocht er ook niets meer. Ook de beurs British CARS en Lifestyle die op 14 en 15 maart vorig jaar zou worden gehouden ging niet door. Niet alleen jammer voor de organisatie en de exploitanten, maar ook voor vijf lezers van DeMooiRooiKrant die toegangstickets voor deze beurs hadden gewonnen.

Op 9 en 10 oktober is het ‘Rock Around the Jukebox Experience’ als eerste beurs weer na corona. Het Autotron heeft voor de pechvogels die anderhalf jaar geleden hun prijs niet konden verzilveren kaarten voor het ‘Rock Around the Jukebox Experience’ beschikbaar gesteld. De winnaars van de prijsvraag uit DeMooiRooiKrant van woensdag 11 maart 2020, kunnen hun toegangskaarten vanaf dinsdag ophalen op de redactie aan Heuvel 7 in Sint-Oedenrode. De winnaars van toen waren: Sven van der Wal; Monique Witsenburg; Hilde Verbunt; Ria Sanders en Michiel van den Boomen.

Hoorde u niet bij de prijswinnaars, maar wilt u wel naar het ‘Rock Around the Jukebox Experience’, dan kan dat natuurlijk ook. Kaartjes zijn dan via internet te koop en kosten 16 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, maar moeten wel een ticket reserveren. Bestellen kan via www.autotron.nl/evenement/jukebox/. Verder moet u over een geldige Corona toegangspas beschikken.