Rooise dames zijn weer op stoom

Sint-Oedenrode - Na vorige week een goede wedstrijd uit te hebben gespeeld tegen Son (die werd gewonnen), stond deze week Scoop uit Sittard op het programma. Dames 1 van MHC Sint-Oedenrode wilde maar wat graag de lijn van vorige week doortrekken.

De Rooise dames begonnen in het eerste kwart dan ook goed en wisten de deur achterin dicht te houden. Helaas wist Scoop dat in het eerste kwart ook te doen. Jammer genoeg zakte het Rooise spel daarna wat in. Na een korte adempauze werd er vol goede moed weer gestart en gespeeld. Dit resulteerde in de openingstreffer van Lisan v.d. Pol. Na rust hebben de dames van MHC de wedstrijd in het slot gegooid door 3 schitterende doelpunten te maken. De schutters waren: Lotte Muusz, Floor Rooijakkers (a.k.a. ‘de Zaag’) en wederom Lisan v.d. Pol. Het laatste kwart van de wedstrijd werd volwassen uitgespeeld. De eindstand bleef dan ook steken op 4-0 in het voordeel van de Rooise dames.

Met twee doelpunten en een assist werd Lisan v.d. Pol door haar teamgenoten uitgeroepen als ‘Women of the Match’. Volgende week staat de wedstrijd uit tegen Horst te wachten. Mocht je een zondag niks te doen hebben en willen genieten van een mooi potje hockey en van het Limburgse landschap dan zien we je graag zondag in Horst. Alle support is van harte welkom.