Afbeelding
Foto:

Binnensporten VVROOI weer echt begonnen

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen maanden voor de zomervakantie heeft VVROOI door het beschikbaar stellen van sporthal door de gemeente het volleybalgevoel een beetje vast kunnen houden. Maar het voelde niet helemaal “zoals het was”. Per dinsdag 7 september zijn ze weer met alle teams aan het trainen. Natuurlijk hebben de club en de leden, last gehad van het feit dat er lang stil gelegen is. Maar direct vanaf eerste trainingsavond was iedereen dat vergeten. “We gaan weer volleyballen”.

Afgelopen zaterdag werden de eerste wedstrijden van het seizoen al weer gespeeld. De jeugd C en Meisjes B team hadden de eer om hun eerste competitiewedstrijd thuis te spelen. Heerlijk om weer wedstrijden te spelen, hoorde je van velen. Dat moet ook het gevoel geweest zijn van ouders/familie en bekenden van de spelers. De tribunes waren goed gevuld en aanmoedigingen klonken door de zaal. Meisjes B maakte er een enorm spannende pot van tegen VC Riethoven. Er moest een vijfde set aan te pas komen. Gelukkig voor het meisjesteam van VVROOI wonnen ze die. 3-2 winst is een superresultaat voor deze 6 meiden (en hun coaches/trainster). 

Jeugd C VVROOI had in begin een beetje moeite met de nieuwe teamleden en de verdeling van de posities. Maar jongens C Condor kon daar niet optimaal van profiteren. De Eerste setwinst ging naar Jeugd C VVROOI. Glimlachende gezichten van de spelers en het publiek toen scheids later in de wedstrijd het eindsignaal floot. Een 3-1 overwinning voor Jeugd C VVROOI. Complimenten voor de trainers/coach. Dit is het begin van het seizoen waar beiden teams van hadden gedroomd. Winst in eerste thuiswedstrijd. Lijkt het je leuk om eens te komen kijken of volleyballen bij VVROOI iets voor je is? Dinsdagavond is de trainingsavond voor alle teams. Kijk op vvrooi.nl voor meer informatie. Gewoon binnen lopen tussen 18.00 – 22.00 uur kan ook. Neem je gymschoenen maar meteen mee.