Afbeelding
Foto: Gemeente Meierijstad

Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Op basisschool de Kienehoef in Sint-Oedenrode werd het eerste boekje van Sjors Sportief – Sjors Creatief 2021-2022 uitgereikt. Het werd extra feestelijk omdat Tygo Goossens uit handen van wethouder Coby van der Pas de prijs in ontvangst mocht nemen voor de mooiste tekening. Deze tekening prijkt voor op alle boekjes in Meierijstad en bovendien mag Tygo samen met de hele klas gaan discozwemmen.

Met Sjors Sportief kunnen kinderen (0-12 jaar) allerlei nieuwe sporten, zoals basketbal, BMX, judo, skeeleren, tafeltennis en waterpolo uitproberen. En dit jaar komt daar ook Sjors Creatief bij. Naast het sportaanbod kunnen kinderen ook het creatieve aanbod, zoals harmonie, circus en theater vaak gratis uitproberen. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in de gemeente Meierijstad.

Zorg dat je erbij bent en ontdek je talent Met Sjors Sportief en Sjors Creatief hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club of vereniging. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier kunnen ze kennis maken met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Alle basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich inschrijven vanaf 29 september voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Meer informatie
Kinderen die niet op het reguliere basisonderwijs zitten en graag een Sjors Sportief – Creatief boekje willen ontvangen kunnen contact opnemen met info@sjorssportief.nl. Of neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.