Imke is hier hard aan het werk
Imke is hier hard aan het werk Foto: Jeroen van de Sande

Nieuwe stagiaires bij Mediahuis Meierijstad

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – In het Mediahuis Meierijstad zijn meerdere bedrijven gevestigd. Het zijn erkend leerbedrijven op het gebied van media, marketing en communicatie. Bijna ieder half jaar begroeten ze nieuwe stagiaires. Afgelopen weken zijn er weer twee aangesloten: Sam van Dommelen en Imke van Hastenberg. Ze stellen zich graag aan iedereen voor.

Sam van Dommelen
Het komende halfjaar loop ik vier dagen in de week stage in Mediahuis Meierijstad. Ik mag onder de hoede van Pixelbox media gaan vormgeven. De eerste advertentie in DeMooiRooiKrant heb ik al gemaakt, maar ik mag ook logo’s, visitekaartjes en folders maken voor andere bedrijven. 
Ik hoop vooral veel te leren over het vormgeven van media en hoop dat ik veel kan betekenen, want het is een erg leuk bedrijf met leuke collega’s. In mijn vrije dagen en in het weekend ben ik vooral bezig met mijn hobby’s: rolstoelhockey, RC-auto’s rijden (zoals Car Wars), F1 kijken en elke thuiswedstrijd van PSV bijwonen.

Imke van Hastenberg
Mijn naam is Imke van Hastenberg en ik word deze woensdag 17 jaar. Ik volg de opleiding Marketing & Communicatie aan het Summa College in Eindhoven. Ik zit nu in mijn tweede jaar van deze drie jaar durende opleiding. Dit schooljaar begint voor mij met 20 weken stagelopen bij Mediahuis Meierijstad. Ik heb voor dit stagebedrijf gekozen, omdat het me erg leuk lijkt bezig te zijn met het nieuws in je eigen dorp. Ook denk ik hier veel te kunnen leren en een goede tijd te gaan hebben. Ik hoop tijdens deze stage te zien en te leren hoe het er in de praktijk aan toe gaat in de Marketing & Communicatie. Daarnaast werk ik bij de Albert Heijn in het dorp en op zaterdag in Den Bosch op de markt achter een groente- en fruitkraam. Ik doe aan jeugdatletiek bij Fortuna ’67 en verder doe ik graag veel leuke dingen met vrienden en ga ik graag naar een feestje.

Sam ontwerpt een advertentie