Een archieffoto van het Vrouwennetwerk.
Een archieffoto van het Vrouwennetwerk. Foto: Jos vanNunen

Vrouwennetwerk iets voor jou?

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Zou je graag deel uitmaken van een groep vrouwen die elkaar ontmoeten. Zoek je inspirerende gesprekspartners met wie jij je kennis en ervaringen wilt delen? Wil je daar één avond per maand aan besteden? Kom vrijblijvend kennismaken met Vrouwennetwerk Sint-Oedenrode.

Het Vrouwennetwerk Sint-Oedenrode (VNW) bestaat ruim 20 jaar. Na een passieve periode door de Coronapandemie zijn we erg blij om weer fysiek, coronaproof bij elkaar te kunnen komen. De vereniging staat open voor jong en oud en richt zich daarbij op maatschappelijk actieve vrouwen. De VNW bestaat uit een gevarieerde groep van ongeveer 60 leden en stelt geen specifieke eisen bij toetreding, ook vrouwen buiten Sint Oedenrode zijn van harte welkom. 

Tienmaal per jaar wordt een bijeenkomst georganiseerd, op wisselende doordeweekse avonden. De activiteiten zijn divers en interactief. De nadruk van de bijeenkomsten ligt op de persoonlijke (en zakelijke) ontwikkeling, combineren van (vrijwilligers)werk en privé, uitwisseling van kennis en ervaring in netwerken, dit alles met een laagdrempelig karakter van ontmoeten en gezelligheid.

Maandag 18 oktober a.s. is er weer een introductiebijeenkomst van het VNW, inloop vanaf 19.30 uur en aanvang 20.00 uur. Bij interesse of behoefte tot verkenning, schroom niet om te mailen naar de ledenadministratie: elisabethvdhagen@upcmail.nl. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende uitnodiging voor deze bijeenkomst. Dit jaar zijn er tevens bijeenkomsten gepland op 16 november (ALV) en 15 december a.s. waar ook aspirant-leden welkom zijn om kennis te maken.

website:  vrouwennetwerksint-oedenrode.nl