Afbeelding
Foto:

Inamood nieuwe stersponsor Rhode

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Met veel trots mag Rhode Van Stiphout bouw een nieuwe Stersponsor verwelkomen: Inamood, een online aanbieder van vlees, vis en vegetarische producten van hoogwaardige kwaliteit met Rooise- en Rhode roots.

Namens Inamood legt Koen van Kempen uit: “Inamood is een eigentijdse culinaire specialist met de lekkerste producten tegen de beste prijs. Wij willen mensen thuis laten genieten van onze hoogwaardige producten, zonder dat zij daarvoor naar de slager of visspecialist hoeven. Vrienden en familie samenbrengen in een sfeervolle entourage!”Koen vervolgt: “Als experts op het gebied van vlees, vis en vegetarische producten, weten wij precies waar wij de beste kwaliteit voor jou vandaan kunnen halen. Of dat nu gaat om varkensvlees uit Nederland, rundvlees uit Ierland of Argentinië, lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, ons visassortiment of de lekkerste vegetarische producten.“
Langs en op de velden van Rhode staat Inamood inmiddels prominent op de reclameborden en diverse shirts, in de kantine zullen diverse heerlijke Inamood-producten worden geserveerd en ook zal Inamood met hun foodtruck geregeld aanwezig zijn bij evenementen op het Rhode terrein. “Wij danken Inamood voor hun steun en zullen ze terugbetalen met vele mooie doelpunten!”