Rodi, Handmade hout, Stapperz & Kiddooz, danseres Steffie en De Gasthuishoeve zijn er klaar voor!
Rodi, Handmade hout, Stapperz & Kiddooz, danseres Steffie en De Gasthuishoeve zijn er klaar voor! Foto:

Knallende kidsmiddag in De Gasthuishoeve

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrod - Drie ondernemers hebben de stoute schoenen aangetrokken en samen een knallende kindermiddag georganiseerd. Stapperz & Kiddooz, Handmade hout en De Gasthuishoeve heten komende zondag 12 september alle kinderen (en hun familie) van harte welkom in De Gasthuishoeve aan het Kremselen in Sint-Oedenrode.

Als je de flyer hiernaast ziet, dan zie je hoeveel werk ze er in hebben gestoken en hoe leuk het gaat worden. Je zou alleen al gaan om samen met Rodi een dansje te wagen op zijn eigen nummer, maar er is veel meer te doen!

Van kidsbingo tot hooiduiken
Ben je ooit bij De Gasthuishoeve geweest? Dan weet je hoe mooi het er is. Het is een hele belevenis om er rond te lopen. Ondertussen kunnen de kinderen zich met van alles en nog wat vermaken. Handmade hout heeft een aangename verrassing in petto. Kids kunnen meedoen aan een bingo (met vette prijzen natuurlijk) en een duik in het hooi is toegestaan. Speel je liever Oudhollandse spelletjes? Dan ben je er zondag precies op je plek.

Modeshow
Ondertussen geeft Stapperz & Kiddooz een daverende modeshow om de allernieuwste kindercollectie te laten zien. Neem je ouders mee, zodat je er de komende maanden weer flitsend bijloopt.

De entree is gratis en aanmelden kan via info@stapperzenkiddooz.nl, dan wordt er een tafel voor je gereserveerd. De middag vindt plaats van 12 tot 16 uur.