Afbeelding
Foto:

Waterpoloërs starten seizoen met winst op toernooien

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Dit weekend is door de dames en heren van zwem- en waterpolovereniging Argo het nieuwe waterpoloseizoen ingeluid. Na anderhalf jaar zonder wedstrijden gingen ze de strijd in het bad weer aan. 

Dames 1 is naar het SBC2000 zomertoernooi in Breda gegaan. De tegenstanders kwamen verspreid vanuit het hele land: Thetis uit Bemmel, MNC Dordrecht en SBC2000 uit Breda. De eerste wedstrijd was erg wennen, maar in een goede tweede helft hebben ze zich naar de winst geknokt. Dit goede gevoel en het doorzettingsvermogen wisten de dames vast te houden in de volgende twee wedstrijden. Uiteindelijk gingen ze dan ook met de poule-overwinning terug naar Sint-Oedenrode.

De heren hadden een druk weekend, met zaterdag een toernooi in Nijmegen en zondag in Enschede. In Enschede hebben zij het toernooi weten te winnen. Het mooie weer en frisse duik hebben daarnaast voor een fantastisch weekend met veel gezelligheid gezorgd. Al met al een goed begin van het seizoen voor beide teams, wat vertrouwen geeft voor de komende competitie die zaterdag 18 september weer van start gaat!