In dit pand is Blue Zone Gym gevestigd.
In dit pand is Blue Zone Gym gevestigd. Foto: Jeroen van de Sande

Kinderen weer terug naar school, ouders naar de sportschool

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Ben jij gezonder voor of na de lockdown? Bovenstaande is een legitieme vraag want tijdens de lockdown is landelijk wel gebleken dat men minder is gaan bewegen, het eetpatroon slechter is geworden maar ook de gemoedstoestand. Al niet te spreken over het langdurig zitgedrag nu het thuiswerken zijn intreden heeft gevonden.

The Blue Zone Gym, een lifestyle boutique gym, gelegen aan de markt in Sint-Oedenrode is dagelijks intensief bezig met haar leden te voorzien in een betere lifestyle. Met haar unieke 5 Zone Methodiek waarin klanten procesmatig geholpen worden met voeding, krachttraining, cardio en mobiliteit. Intensieve begeleiding met daarbij periodieke lichaamsmetingen en evaluatiegesprekken zorgen ervoor dat men resultaten behaald en gemotiveerd blijft. Een ieder zijn biologische leeftijd wordt inzichtelijk gemaakt.

Klanten hebben hun eigen polsband waarop alle apparaten op maat ingesteld zijn en waarmee progressie inzichtelijk is. Het is dus erg veilig en laagdrempelig trainen. In 37 minuten heb je een complete work-out gedaan. Dit alles in een intieme en huiselijke setting. Geen massa maar kwaliteit. The Blue Zone Gym is tevens 365 dagen per jaar geopend van 6.00 uur t/m 23.00 uur. The Blue Zone Gym wil iedereen in gemeente rooi een zetje geven om te werken aan een gezonde lifestyle. Daarom kunnen alle inwoners zich aanmelden voor een GRATIS HEALTHCHECK & 10 DAGEN TRY OUT in september. 

Ga hiervoor naar www.thebluezonegym.nl/speciaalvoorjou of kom binnen op onze prachtige locatie De koffie staat klaar.