Sanne en haar pony Beauty.
Sanne en haar pony Beauty. Foto:

Sanne Nooijen en Beauty eerste

Sport Sport

Zijtaart / Nijnsel - In Zijtaart hebben ze ter ere van hun nieuwe buitenbak een springwedstrijd georganiseerd, zodat die zondag officieel geopend kon worden geopend.

Sanne Nooijen heeft met haar pony Beauty ook de nieuwe buitenbak getest. Ze startten op de springwedstrijd in de klasse AB/B. Sanne en Beauty bleven in zowel het basis- als het barrageparcours foutloos. De barragetijd was de snelste dus Sanne en Beauty behaalden de eerste prijs die bestond uit een deken, beker en een prachtige strik.
Eline Peters startte haar paard Qlass Z op het zomerfestijn in de Mortel, de finale van alle springwedstrijden van deze zomer. Eline startte Qlass Z in de klasse B. Met 67,5 stijlpunten eindigde ze met een achtste prijs. Meyke Foolen startte haar paard Laboom ook in de Mortel in de klasse BB.
Deze klasse werd verreden direct op tijd. De ronde tijd van Meyke en Laboom was goed voor een
tweede prijs.
Op zondag startte Noortje Gevers het paard Jasmijn op de springwedstrijd voor paarden te Zijtaart in de klasse L. Noortje en Jasmijn behaalden de derde prijs. Judith van den Nieuwenhuijzen en het paard Jaminka B startten in Zijtaart in de gecombineerde klasse M/Z. Jaminka B kreeg dezelfde deken als Beauty in een groter maatje, want ze waren de beste in de barrage.