Kay Aras
Kay Aras

Een leuke manier van ontspanning en beweging

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Ze starten weer met ontspannen bewegen voor vijftigplussers in Odendael.

Tai Chi Qigong is een eenvoudige manier van beweging om het lichaam soepel en flexibel te houden. Deelnemers die de oefeningen regelmatig doen geven aan zich beter te kunnen concentreren, maar vooral fitter en meer ontspannen te voelen. Ook geven deelnemers aan, met oog op het sociale karakter, dat het fijn is om eerst samen op een leuke manier te bewegen en dat aansluitend de mogelijkheid is, voor wie wil, om na afloop gezellig samen een kopje thee of koffie drinken in het mooie grand café van Odendael.

De oefeningen zijn erop gericht om lichamelijk te ontspannen en het denken wat meer rust te geven, dit heeft een positief effect op je algehele gezondheid en het gevoel van jezelf fit voelen. Al enige jaren worden de lessen met veel enthousiasme verzorgd door Kay Aras in samenwerking met de Senior Rooi in Sint-Oedenrode. De lessen worden iedere dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtend gegeven van 9.00 uur tot 10.00 uur, in de Maas en Dieze zaal op de begane grond in Odendael.

Als je wel eens nadenkt over een gezondere levensstijl of als je gewoon op een leuke ontspannen manier in beweging wilt komen, geef je dan op voor een proefles, een eenvoudige en vrijblijvende manier om te kijken of de lessen bij je passen. Voor aanmelden voor een proefles of meer informatie neem dan contact op met Kay Aras 06-41250804, of mail naar kay@dewegvandecirkel.nl